Genieten in DiessenTerug naar het overzicht

Gezellig uiteten en genieten van verse friet dat kan bij Kerkzicht Diessen!
Midden in Diessen, met uitzicht op de kerk, in de prachtige natuurrijke omgeving van het Land van de Hilver bevindt zich Kerkzicht Diessen. Een gezellig eetcafé waar het voor zowel jong als oud volop genieten is! 

In het eetcafé van Kerkzicht Diessen kun je heerlijk genieten van een goede kop koffie met gebak, lekker eten van de kaart of een gezellige borrel. Overal is aan de kleintjes gedacht. Van speelgelegenheid bij het terras, speelgoed en spellen in het eetcafé, verrassend verpakte kindermenu's voor kleine prijsjes, kindvriendelijke bediening, voldoende kinderstoelen tot zelfs een verschoningskussen. Dat is nog eens kindvriendelijk! 

Ben jij gek op frietjes? Dan moet je de verse friet van Kerkzicht in Diessen zeker eens proeven! Klik op de roze button voor meer info.

Kerkzicht Diessen

Heuvelstraat 10
5087 AB Diessen
Openingstijden Maandag: Gesloten 
Dinsdag - Zondag: 10.00 - 21.00 uur (keuken is vanaf 11.00 uur open)
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zwemles zonder wachtlijst en Self Rescue

Zwemles zonder wachtlijst en Self Rescue

Met de Self Rescue Cursus van Children of the Water leren baby's en kinderen t/m 6 jaar zelfstandig in het water te zijn. Ook zijn er Fast Track zwemcursussen, vanaf 2 jaar, waarmee ze het A & B diploma kunnen halen. Zonder wachtlijst!

Naar Children of the Water