Locals TilburgTerug naar het overzicht

Vers gebrande koffiebonen, homemade en lokale producten; bij Locals voel je je thuis!
Ken je dat gevoel, het ontdekken van een lokaal knus barretje tijdens je vakantie, waar je je meteen thuis voelt? Waar je heimwee van krijgt bij thuiskomst? Lekker eten blijft je bij, waar je ook bent.

Met Locals willen ze je dit ook laten ervaren. Door heerlijke lekkernijen te combineren met streekproducten uit Tilburg en omgeving en samen te werken met lokale leveranciers, staan zij voor pure ambacht. Daarom branden zij ook hun eigen koffie in de zaak en worden alle lekkernijen met de hand bereid. Producten die met liefde gemaakt zijn en dat proef je!

Op de menukaart staan naast verschillende koffies en theesmaken, ook sapjes, gerechten voor ontbijt en lunch en borrelhapjes. Voor de kids zijn er heerlijke tosti's te bestellen! Check de menukaart op de website of kom langs en geniet!

Locals Tilburg

Heuvelstraat 128
5038 AH Tilburg
Openingstijden Maandag, woensdag, donderdag, vrijdag & zaterdag: 10.00 – 17.30 uur
Dinsdag: Gesloten
Zondag: 12.00 – 17.00 uur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zwemles zonder wachtlijst en Self Rescue

Zwemles zonder wachtlijst en Self Rescue

Met de Self Rescue Cursus van Children of the Water leren baby's en kinderen t/m 6 jaar zelfstandig in het water te zijn. Ook zijn er Fast Track zwemcursussen, vanaf 2 jaar, waarmee ze het A & B diploma kunnen halen. Zonder wachtlijst!

Naar Children of the Water