Smeer 'm broodjeszaakTerug naar het overzicht

Ambachtelijke boterhammen en unieke broodjes in een knus zaakje.
Lunchzaak Smeer ‘m zit sinds 2015 op de Burgemeester Brokxlaan 8, gebouw 84. Recht tegenover de skatebaan van de Hall of Fame en 100 meter lopen vanaf de vernieuwde bibliotheek in de LocHal.

Zoals de naam al aangeeft kun je hier terecht om iets lekkers af te halen of in de knusse zaak de gezelligheid op te zoeken. Iets lekker bestellen voor een feestje kan ook. Met liefde en plezier bezorgen of verzorgen ze lunches, borrels en diners in Tilburg en omstreken.

Een bruine, ambachtelijke desem boterham? Lekker! En wat dacht je van een wit of bruin kraaklekker tussendoortje? Naast ‘de klassieker’ ham & kaas vind je op het menu een aantal verrassende combinaties, zoetigheden en meer. Onweerstaanbaar!

Klik snel op de roze button op snel weg te gaan naar een heerlijke boterham!

Smeer 'm

Burgemeester Brokxlaan 8
5041 SB Tilburg
Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 10:30 uur tot 16:00 uur. Prijs Zie de menukaart op de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Een piekfijne kerst met dit prachtige kerstconcert! 3+

Een piekfijne kerst met dit prachtige kerstconcert! 3+

Tilburgs Vocaal Ensemble heet kinderen vanaf 3 jaar speciaal welkom. Zij mogen engeltjes en kerststerren knutselen bij het middag concert. En meespelen met het kerstlied! Het kerstverhaal staat centraal tijdens dit prachtige kerstconcert.

Kom genieten van dit kerstconcert