Brasserie ValentijnTerug naar het overzicht

Spelen, knutselen en genieten van een heerlijke gerechten? Dat kan bij Brasserie Valentijn in Udenhout!
Hemels genieten dat doe je bij Brasserie Valentijn in Udenhout. Gelegen op het drie-kernenpunt tussen Udenhout, Berkel-Enschot en Tilburg kun je daar het beste van de drie gemeentes vinden. Want het hoeft niet altijd van ver te komen om lekker te zijn! 

Ook voor de kleine genieters is Brasserie Valentijn in Udenhout dé plek om te zijn! Direct aan het terras, waar het zowel in de zomer als in de winter aangenaam vertoeven is, ligt de speeltuin met speelzand en houten speeltoestellen. De speeltuin staat garant voor eindeloos speelplezier. Aan de parkeerplaats ligt het grote speelveld, waar je je helemaal uit kan leven. De nieuwe Messi's en Ronaldo's kunnen hun kunsten vertonen bij de twee grote voetbalgoals. Zo gaaf! 

Knutselen op zondag!
Op een regenachtige zondag er toch lekker op uit met de kids? Bij Brasserie Valentijn in Udenhout hebben rekenen ze op je. Er zijn volop teken-, kleur- en knutselspullen en een begeleid(st)er zorgt dat je je prima vermaken terwijl papa en mama onbezorgd genieten van een drankje en een hapje.

Smullen voor kleine bourgondiër
Vrijwel alle gerechten zijn ook verkrijgbaar in een kinderportie, er is dus meer dan alleen maar frietjes en pannenkoeken. Bij Brasserie Valentijn in Udenhout is de keus dus reuze! 

Gezellig spelen en eten? Klik op de roze button.

Voor het dineren een leuk uitstapje maken met het hele gezin? Neem een kijkje onder Eropuit!

Brasserie Robben

Molenhoefstraat 44
5071 RM Udenhout
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zwemles zonder wachtlijst en Self Rescue

Zwemles zonder wachtlijst en Self Rescue

Met de Self Rescue Cursus van Children of the Water leren baby's en kinderen t/m 6 jaar zelfstandig in het water te zijn. Ook zijn er Fast Track zwemcursussen, vanaf 2 jaar, waarmee ze het A & B diploma kunnen halen. Zonder wachtlijst!

Naar Children of the Water