De Schaapjes spelen en etenTerug naar het overzicht

Gezellige brasserie met een mooi groot terras aan een grote fijne speeltuin met schaapjes in de buurt.
In het Brabantse dorpje Haaren ligt een prachtige, authentieke boerderij, omgeven door groene velden en mekkerende schaapjes. Je kunt dus wel raden waar deze horecagelegenheid zijn naam aan te danken heeft. ’s Ochtends of ’s middags kun je hier heerlijk genieten van de Brabantse gastvrijheid en de sfeervolle inrichting.

Het grote en fijne terras ligt zo ongeveer in de wei. Bij de eerst stappen op het terras wordt je al begroet door de schaapjes in de wei. Kinderen spelen in de speeltuin en ouders kunnen lekker op het terras zitten en kijken uit over de speeltuin.

Even verderop is een stukje terras gecreëerd waarvan je het gevoel hebt dat het midden in de weilanden staat. Met de voeten in het gras en de kleurrijke bloemen op de achtergrond, kun je genieten onder de bohemien parasolletjes.

Ook binnen is dit een heel fijne plek. Het hoge houten dak en de authentieke, stenen vloer zorgen meteen voor een huiselijke sfeer. Dus kom met je gezin overdag naar deze mooie plek in het land en geniet van de omgeving. 

Klik voor meer informatie op de roze knop.

De Schaapjes Haaren

Oisterwijksedreef 12
5076 NA Haaren
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zwemles zonder wachtlijst en Self Rescue

Zwemles zonder wachtlijst en Self Rescue

Met de Self Rescue Cursus van Children of the Water leren baby's en kinderen t/m 6 jaar zelfstandig in het water te zijn. Ook zijn er Fast Track zwemcursussen, vanaf 2 jaar, waarmee ze het A & B diploma kunnen halen. Zonder wachtlijst!

Naar Children of the Water