Leuke uitjes en activiteiten in en om Tilburg!
Uitagenda

Leuke uitjes en activiteiten in en om Tilburg!

De leukste kinderuitjes in Tilburg e.o.! Onze uitagenda staat vól met leuke activiteiten die je op een specifieke datum kunt doen. Kies je favoriete gezinsuitje, kinderuitje, weekenduitje of weekendtip.

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 128 resultaten
Pagina: 1234
totaal 128 resultaten
Pagina: 1234

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Tilburg!

De leukste uitstapjes, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Tilburg: wij hebben ze állemaal voor je verzameld!

Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Tilburg, Goirle en Oisterwijk? Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? In onze Uitagenda vind je alle kindvriendelijke events, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops die er bij jou in de buurt te doen zijn.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Tilburg, Goirle en Oisterwijk

Op Kidsproof Tilburg vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Berkel-Enschot, Kaatsheuvel, Rijen, Udenhout en Waalwijk!

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)