Leuke uitjes en activiteiten voor thuis
Uitagenda

Leuke uitjes en activiteiten voor thuis

De leukste kinderuitjes in Tilburg e.o.! Onze uitagenda staat vól met leuke activiteiten die je op een specifieke datum kunt doen. Kies je favoriete gezinsuitje, kinderuitje, weekenduitje of weekendtip.

LET OP: Check vooraf of de activiteit doorgaat ivm het coronavirus.

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 76 resultaten
Pagina: 123
totaal 76 resultaten
Pagina: 123

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Tilburg!

De leukste uitstapjes, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Tilburg: wij hebben ze állemaal voor je verzameld! Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Tilburg, Goirle en Oisterwijk?

Extra tips voor de herfstvakantie, Sinterklaas, Halloween en kerstvakantie

Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? In onze Uitagenda vind je alle kindvriendelijke events, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops die er bij jou in de buurt te doen zijn. Met extra veel leuke tips voor in de herfstvakantie, rondom Sinterklaas en Halloween, en leuke dingen om te doen in de kerstvakantie.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Tilburg, Goirle en Oisterwijk

Op Kidsproof Tilburg vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Berkel-Enschot, Kaatsheuvel, Rijen, Udenhout en Waalwijk!

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)