Verhaalvontuur SpeurtochtTerug naar het overzicht

vrijdag 6 augustus
Met een schatkaart, de ‘missiekaart', speurend historisch Breda ontdekken. Leuk uitje!
Ontdekkers gezocht! Verhaalvontuur is een interactieve, herfst speurtocht in één in Breda! Hou je van speuren en spelen? En luister je graag naar de spannende verhalen die Breda rijk is? Ga dan nu op Verhaalvontuur; een interactieve speurtocht voor het hele gezin. Leuk om te doen tijdens de herfstvakantie! 

Met een echte speurkaart in de hand loop je langs de Grote Markt, ontvang je virtuele duivenpost bij het Spanjaardsgat en hoor je alle roddels van vroeger die er in het Valkenbergpark ten ronde gingen.
Heb jij het volgende punt gevonden? Dan kun je met je mobiele telefoon de QR-code op de kaart scannen!

Via een filmpje vertelt een Storyteller samen met acteurs uit Breda je een mooi verhaal over de plek waar jij staat en geeft je een spannende missie mee op zoek naar het volgende punt.

Speur de hele route af, kraak de code en win een prijs! Maar... pas op de boef ligt op de loer!

Een Verhaalvontuur duurt ongeveer 1.5 uur en is geschikt voor gezinnen met kids vanaf 4 jaar. Verhaalvontuur is coronaproof want je gaat gezellig met je eigen gezelschap op pad. 

Ga jij het avontuur aan? Klik op de roze button voor meer informatie over de kaart ophalen bij het gezellige koffietentje In Kannen en Kruiken!

Verhaalvontuur


Breda
Openingstijden zie website Prijs €19,50 per speurkaart inclusief prijsjes en oorkondes Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Festival Circolo 2021 Tilburg

Festival Circolo 2021 Tilburg

Tien dagen gevuld met circus vol spektakel, acrobatiek en humor. Festival Circolo 2021 biedt een fantastisch avontuur in de groene oase van het Leijpark. Tijdens de herfstvakantie stromen de tenten vol voor puntje-van-de-stoel-bravoure en adembenemende acrobatiek.

Zorg dat je erbij bent!