KindercoachingTerug naar het overzicht

Go! Kindercoaching helpt kinderen weer op eigen kracht vooruit te komen.
Weer op eigen kracht vooruit... Go!

Herken je dat, dat je kind (4-12jr) niet lekker in zijn/haar vel zit? Dat het last heeft van boosheid of verdriet en het zich machteloos lijkt te voelen? Soms is het moeilijk om daar als ouder grip op te krijgen. Een kindercoach kan dan uitkomst bieden. Samen met je kind gaat Margo van Go! kindercoaching na op welk gebied zijn/haar hulpvraag ligt. Tijdens een kortdurend, oplossingsgericht en praktisch traject werken jullie samen aan het oplossen van de hulpvraag.
Margo gaat hierbij uit van de kwaliteiten en mogelijkheden van het kind door middel van een op maat gesneden traject.

Met Go! Kindercoaching streeft zij ernaar om kinderen die ‘vastzitten’ in hun emoties en gedrag en daardoor niet lekker in hun vel zitten, weer op weg te helpen. Go! staat daarbij voor een aanmoediging! In plaats van te blijven hangen in het probleem van het kind, kijken jullie samen naar wat het nog mag leren. Door deze oplossingsgerichte benadering is het kind niet langer het ‘slachtoffer’ van zijn probleem, maar neemt het zelf weer het heft in handen. De nieuwe vaardigheid, bewustwording en gedrag zorgen ervoor dat het kind op eigen kracht weer vooruit komt. Vandaar: Go!

Go! Kindercoaching

Goirleseweg 80
5026 PC Tilburg
Openingstijden Op afspraak
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Sinterklaas is weer in het land!

Sinterklaas is weer in het land!

Ook in deze gekke tijd van corona kunnen we er weer een gezellig feest van maken! Wij hebben veel leuke sinterklaas-thuis-vieren-tips voor je verzameld en shop-ideeën.
Maak er een leuke tijd van met elkaar!

Naar alle tips