Loket VroeghulpTerug naar het overzicht

Bij Loket Vroeghulp kun je terecht met vragen over de ontwikkeling van je kind.

Als de ontwikkeling van je kind anders verloopt dan die van zijn leeftijdgenootjes, is het niet altijd duidelijk wat er aan de hand is. Maak je je zorgen? Dan kun je aankloppen bij Loket Vroeghulp.
 
Uiteraard kun je dit ook eerst bespreken met mensen die jouw kind geregeld zien, zoals de huisarts, de verpleegkundige van het consultatiebureau, de leidsters bij de kinderopvang of de leerkracht van je kind.

Vaak krijg je dan al antwoord op je vragen en kunnen zij je onzekerheid erkennen of wegnemen. Soms is er echter meer nodig voordat er duidelijk is wat er aan de hand is. Om antwoord te krijgen op deze vragen, die gaan over de ontwikkeling van je kind, kun je contact opnemen met Loket Vroeghulp.

Wij zijn het aanspreekpunt voor elke twijfel die je wilt bespreken over de ontwikkeling van je kind. Als 'Tomtom in zorgland' luisteren we goed naar jouw vraag en kijken we of er sprake is van een achterstand en/of evt. ontwikkelingsproblemen en zo ja, op welke ontwikkelingsgebieden dit het geval is.

 

Welke vraag stel je aan wie?

Heb je vragen die te maken hebben met de ontwikkeling van je kind (op sociaal, emotioneel, motorisch, verstandelijk of zintuiglijk gebied) dan ben je bij Loket Vroeghulp aan het juiste adres.

Heb je vragen over de opvoeding van je kind bij het opgroeien, dan kun je aankloppen bij het Centrum Jeugd en Gezin. Deze organisaties werken nauw samen, maar behandelen verschillende vragen

Loket Vroeghulp

Reitseplein 3
Tilburg
Openingstijden Bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur op telefoonnummer: 013-4643132 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tips voor kinderfeestjes!

Tips voor kinderfeestjes!

Kinderfeestje gezocht?!
Check dan onze tips in de Kinderfeestjes-themapagina! We hebben er heel veel voor jullie verzameld.

Alle feestjes