Momentum KindertherapieTerug naar het overzicht

Momentum Kindertherapie en Coaching helpt je met een vraag op het gebied van gedrag en/of gevoelens.
Momentum staat voor: “Hét moment waarop het belangrijk is door te zetten of tot actie over te gaan. Het is een periode waarin een duidelijke beweging te zien is".
 
Iedereen kent wel van die momenten in zijn leven, je lijkt vast te zitten in een situatie die alleen maar energie kost en niets positiefs (meer) oplevert. De redenen hiervoor kunnen heel divers zijn. Als jij het nu tijd vindt voor verandering, dan is jouw momentui aangebroken!

Marlyn de Kort is Kindertherapeut en werkt vanuit de overtuiging en het vertrouwen dat een kind en/of ouder zelf degene is die een koersverandering voor zichzelf in beweging kan zetten. Als therapeut begeleidt zij het veranderingsproces. Ze biedt geen kant-en-klare oplossingen. De oplossingen die door een kind zélf ontdekt zijn en de inzichten die hij hierdoor verkregen heeft helpen hem het beste anders te gaan handelen. Heb je opvoedvragen of wil je meer inzicht krijgen in jouw opvoedstijl? Marly luistert en gaat samen met jou op zoek naar het antwoord. Daarnaast is Marly gespecialiseerd in het behandelen van mensen met een (hoog)sensitief karakter en het verlenen van hulp op basis van Talent.

Kan jij wat hulp gebruiken? Of ben jij nieuwsgierig hoe je een verandering kan inzetten? Klik op de roze button en maak een afspraak met Marly!
 
 

Momentum Praktijk voor Kindertherapie en Coaching

Spoorweide 5e
5133 NM Riel
Openingstijden Op afspraak. Prijs Intakegesprek: Gratis en vrijblijvend, Kidscompas (digitaal): €195 incl 21% BTW Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs