Outdoor BSO WarandeTerug naar het overzicht

Een BSO in een bosrijke omgeving, sporten en spelen én chillen onder leiding van pedagogisch medewerkers.

Bij Outdoor BSO Warande gaan kinderen elke dag naar buiten om te sporten en bewegen. Dus ook als het weer minder is, trekken we toch op uit, om leuke en uitdagende activiteiten te doen op de sportvelden van HC Tilburg en in het Warandebos. Let op, je kan vies worden, want ook als het weer wat minder is, trekken we er toch op uit!

Outdoor BSO Warande zit in een sfeervolle locatie bij Hockey Club Tilburg. Het heeft een groot eigen buitenterrein met gras en bomen, waar kinderen heerlijk kunnen spelen.

Er zijn volop outdoor- en spelmogelijkheden op de hockeyvelden en in het Warandebos. Elke dag zijn er andere uitdagende activiteiten. Wat dacht je van  mountainbiken, archery tag, bootcamp of diverse veldsporten zoals voetbal en hockey ? Maar ook gaan we hutten bouwen, spelen we levend stratego en vlagverovertje in de bossen.
Onze medewerkers hebben naast een pedagogische opleiding ook een sportieve achtergrond. Zo werken er bij Outdoor BSO Warande vakleerkrachten bewegingsonderwijs.Tijdens het sporten leren de kinderen samen te werken als echte teamspelers. Onze pedagogisch medewerkers letten natuurlijk op fair-play. 

Natuurlijk is er ook tijd om te ontspannen. 

Klik op de roze knop voor meer informatie.

Sport BSO

Zwartvenseweg 420
5036 PA Tilburg
Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tips voor kinderfeestjes!

Tips voor kinderfeestjes!

Kinderfeestje gezocht?!
Check dan onze tips in de Kinderfeestjes-themapagina! We hebben er heel veel voor jullie verzameld.

Alle feestjes