Sterre KinderopvangTerug naar het overzicht

Ze ontdekken zelf de wereld, wij helpen ze een handje!
Een aantal zeer ervaren en unieke kinderdagverblijven in Tilburg hebben zich verenigd in de naam Sterre Kinderopvang. Sommigen zijn met 40 jaar ervaring een begrip in de stad.

Sterre kinderdagverblijven zijn niet in een hokje te plaatsen, laten elk een heel eigen geluid horen, maar delen hun visie op het jonge kind. Ze zijn ervan overtuigd dat je een kind, kind moet laten zijn. Ze zelf de wereld ontdekken en je daarin niet hoeft te sturen, maar begeleiden; zorgen voor een stimulerende omgeving waarin ze zich veilig en geborgen voelen. Pedagogisch medewerkers van Sterre leren elke dag door het kijken naar kinderen. Ze gaan uit van de kracht van elk kind en passen zich aan hun tempo aan.

Plastic speelgoed en kleurplaten zul je niet tegenkomen. Wel kinderen die in de ontdekkingstuin op onderzoek uitgaan, ook als het regent. De natuur, het buiten zijn vinden we namelijk heel belangrijk. Baby's snoezelen terwijl er voor ze gezongen wordt. Peuters zitten achter een leeg vel papier met allerlei materialen om zich heen. We praten veel met kinderen over alles wat ze zien, beleven, fantaseren.

Kijk voor een overzicht van de verschillende locaties met bijbehorende contactgegevens op www.sterrekinderopvang.nl/locaties

#kidsprooftip: Sterre Kinderopvang organiseert regelmatig gezellige en actieve inspiratieworkshops voor iedereen tussen de 0 en 4 jaar én al hun papa's, mama's, opa's & oma's!

Sterre Kinderopvang


Tilburg
Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur Prijs Het uurtarief is €6,96 per kind Naar de website
Meer leuke tips

Uitgelicht

Sinterklaas is weer in het land!

Sinterklaas is weer in het land!

Ook in deze gekke tijd van corona kunnen we er weer een gezellig feest van maken! Wij hebben veel leuke sinterklaas-thuis-vieren-tips voor je verzameld en shop-ideeën.
Maak er een leuke tijd van met elkaar!

Naar alle tips