Therapeutische KinderyogaTerug naar het overzicht

Individuele yoga les waarin kinderen leren ontspannen en zichzelf ontdekken.

Therapeutische kinderyoga is gericht op de begeleiding van het individuele kind. Kinderen reageren in onze hectische maatschappij op hun eigen wijze. Dit kan zich kan uiten in druk gedrag of juist teruggetrokken gedrag, faalangst, ademproblemen, slaapproblemen, buikpijn of hoofdpijn klachten. Vanuit Therapeutische kinderyoga werkt Jose ervaringsgericht vanuit lichaam en gevoel.

Kinderen zijn van het „doen” en leren het meest vanuit het voelen en het ervaren. Jouw kind krijgt individuele coaching d.m.v kinderyoga: uitgaande van de individuele behoefte en vraag van je kind stemt Jose een programma af op de ontwikkeling die uw kind op dat moment door maakt. Aan de hand van yoga met aanvulling van helende verhalen, hartFocus en creatieve verwerkingsopdrachtjes wil Jose kinderen helpen de kracht in zichzelf (opnieuw) te ontdekken. Ook besteed zij veel aandacht aan een goede ademhaling en ontspanning.

Yogavlinders


Goirle
Openingstijden

Aantal sessies in overleg.
De lesduur is drie kwartier.

Prijs Indicatie: € 40,- per uur Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Sinterklaas is weer in het land!

Sinterklaas is weer in het land!

Ook in deze gekke tijd van corona kunnen we er weer een gezellig feest van maken! Wij hebben veel leuke sinterklaas-thuis-vieren-tips voor je verzameld en shop-ideeën.
Maak er een leuke tijd van met elkaar!

Naar alle tips