OefentherapieTerug naar het overzicht

Een therapie voor een goede lichaamshouding.

Oefentherapie Cesar is een paramedische behandelmethode. Zij is  ontwikkeld door Marie Cesar en is gericht op de behandeling en voorkoming van klachten die het gevolg zijn van een onjuist houdings- en bewegingspatroon, al dan niet veroorzaakt door een bepaalde afwijking of ziekte. Paramedisch betekent o.a. dat de therapie gegeven wordt na verwijzing van een arts.

De moeder van een 7-jarige jongen deelt haar ervaring: "Bij het trampoline springen is mijn zoon  verkeerd terecht gekomen en toen deed zijn rug zeer. Hij klaagt nu  regelmatig van lage rugpijn. En dat vind ik toch niet normaal voor een kind van 7 jaar. Gelukkig stuurde de huisarts ons door voor therapie. De Cesartherapeut stelde mijn zoon snel op zijn gemak en deed allerlei leuke oefeningen met hem. Het leken voor hem wel gewoon spelletjes, maar ze legde mij steeds achteraf uit waar de “spelletjes” voor diende. Na een paar weken had hij geen pijn meer en daardoor bewoog hij ook weer normaal. We moesten na een maand nog wel een keer terug komen ter controle, maar het was nog steeds prima."

Cesar&Mensendieck

Pastoor van Dunstraat
5051TL Goirle
Openingstijden Op afspraak Prijs Volledige vergoeding voor kinderen tot 18 jaar Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tips voor kinderfeestjes!

Tips voor kinderfeestjes!

Kinderfeestje gezocht?!
Check dan onze tips in de Kinderfeestjes-themapagina! We hebben er heel veel voor jullie verzameld.

Alle feestjes