Voor bollebozenTerug naar het overzicht

Dubbel Plus biedt begeleiding aan meer- en hoogbegaafde kinderen.

Dubbel Plus biedt begeleiding aan meer- en hoogbegaafde kinderen door een specialist hoogbegaafdheid Wendy van Beurden. Hoogbegaafde kinderen hebben vaak een andere manier van denken en leren. Helaas lopen veel hoogbegaafde leerlingen vast in het onderwijs. Ze gaan onderpresteren, ontwikkelen faalangst of krijgen gedragsproblemen.


Om dit te voorkomen begeleidt Dubbel Plus kinderen middels het top-down leren om te leren plannen en organiseren. Je kind wordt begeleid in het ontdekken en ontwikkelen van de leerstijl die het best bij hem/haar past. Dubbel Plus biedt begeleiding aan kinderen in de basisschoolleeftijd, maar ook aan leerlingen in het voortgezet onderwijs.


Ieder kind is uniek. Daarom biedt Dubbel Plus voor ieder kind begeleiding op maat. Ook voor ouders biedt Dubbel Plus een luisterend oor en desgevraagd advies over de verdere begeleiding van hun kind.


Begeleiding kind en ouder(s):
•   Individuele begeleiding aan meer- en hoogbegaafde kinderen.
•   Leren leren door te plannen en te organiseren.
•   Handelingsplan op maat naar aanleiding van hulpvraag.
•   Advies aan ouders en kind.Dubbel-Plus

Aarnout Drostdreef 22
5051GK Goirle
Openingstijden Op afspraak. Prijs Informatief gesprek ouders: €45,-, basispakket €450,-. Kijk even op de site voor de complete tarievenlijst. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tips voor kinderfeestjes!

Tips voor kinderfeestjes!

Kinderfeestje gezocht?!
Check dan onze tips in de Kinderfeestjes-themapagina! We hebben er heel veel voor jullie verzameld.

Alle feestjes