Bewegend leren met pony'sTerug naar het overzicht

Vindt jouw kind leren lastig of last van faalangst? Bekijk dan de mogelijkheden van Leren in Zicht
Bij leer- en sociaal-emotionele uitdagingen zet Leren in Zicht motorische oefeningen, specifieke leermiddelen en trainingen (o.a. voor beelddenkers) en het coachen met pony’s in om zowel kind als ouder te helpen. Ook met een diagnose dyslexie, dyscalculie of AD(H)D is je kind van harte welkom.

Daarnaast biedt Leren in Zicht de Pony Power voor Kids training aan. Tijdens deze sociale vaardigheidstraining gaan we met een groepje van maximaal 6 kinderen aan de slag met twee IJslandse pony’s.

De Pony Power training bestaat uit 5 lessen en een terugkomles. Tijdens de lessen staat de kudde als metafoor centraal. Aan de hand van voorbeelden hoe een kudde paarden samenleeft gaan de kinderen met elkaar en met de pony’s oefenen met allerlei sociale vaardigheden. Thema’s die hierbij aan de orde komen zijn onder meer communicatie, lichaamstaal, grenzen herkennen en aangeven en samenwerking. Het werken met de pony’s geeft de kinderen zelfvertrouwen en ze kunnen e´cht oefenen met de vaardigheden omdat de pony’s niet reageren op aangeleerde trucjes.

Leren in Zicht

Kailakkers 2a
5095 AD Hooge Mierde
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tips voor kinderfeestjes!

Tips voor kinderfeestjes!

Kinderfeestje gezocht?!
Check dan onze tips in de Kinderfeestjes-themapagina! We hebben er heel veel voor jullie verzameld.

Alle feestjes