Ontmoeten, spelen en lerenTerug naar het overzicht

Bij Peuterspeelzaal 't Kwetternest worden kinderen op een leuke manier voorbereid op school.

Peuterspeelzaal 't Kwetternest vindt u midden in de dorpskern van Diessen. De peuterspeelzaal heeft een groepsruimte in kinderdagverblijf Mamalou en een groepsruimte in de Willibrordusschool.
 
 
Alle peuters worden spelenderwijs voorbereid op op het basisonderwijs. In Diessen maken ze geen onderscheid tussen peuters in het kinderdagverblijf of op de peuterspeelzaal. Alle peuters zitten samen in dezelfde groep en krijgen allemaal op de leeftijdgerichte activiteiten aangeboden. Er zijn 2 groepen: de groep ’t Kwetternest voor kinderen van 2,5 tot 3,5 jaar in kinderdagverblijf Mamalou en de groep Klukkluk voor 3,5 tot 4 jarigen samen met kinderdagverblijf Nono in de Willibrordusschool. De activiteiten van de dag vinden volgens een bepaald programma plaats. Met ingang van oktober 2011 is dat het programma Peuterplein.

 
Kinderen leren vooral door te spelen, te ervaren en te doen.
Door gericht activiteiten aan te bieden die aansluiten bij de belevingswereld van het kind wordt spelenderwijs de ontwikkeling van kinderen gestimuleerd.

't Kwetternest

Theresiastraat 19
5087 BV Diessen
Openingstijden Ma: 08:30 tot 15:30 uur
 
Di: 08:30 tot 15:30 uur
 
Do: 08:30 tot 15:30 uur
 
Vr: 08:30 tot 15:30 uur
Prijs €50,- per maand bij 2 dagdelen per week + eenmalig €10,- inschrijfgeld Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie Tips in en om Tilburg 2022

Zomervakantie Tips in en om Tilburg 2022

Het is zomervakantie! Wij hebben de leukste tips voor je op een rij gezet wat er te doen is in en om Breda. Lees het hier!

Check onze tips