10x leuke adresjes voor warme chocolademelk

26 januari 2024
Wij zijn dol op warme chocolademelk! Het liefst met een lekkere dot slagroom erbij. Speciaal voor jou verzamelden wij de leukste adresjes voor warme chocolademelk in Tilburg, Oisterwijk, Loonse en Drunense Duinen, Esbeek.

Warme chocolademelk bij Boshuis Venkraai

Van deze oude boswachterswoning hebben ze een super gezellig boshuis gemaakt waar je lekker warme chocolademelk kan drinken. Hier kunnen de kinderen buiten en binnen spelen! Een heerlijke plek om te gaan zitten na een fijne boswandeling of een fietstochtje. 



Locals Tilburg

Okay, even eerlijk zijn.... je komt bij Locals Tilburg echt niet alleen voor warme chocolademelk! Er staan namelijk zoveel lekkere hapjes op de kaart dat je, als je niet oppast, tonnetje rond naar buiten rolt!



Boekenwinkel en lunchcafé

Gianotten Mutsaers is een super leuke boekenwinkel in Tilburg, zeker ook voor kinderen.
Laat je verwonderen met een goed boek en een kopje warme chocolademelk.



Restaurant Meneer van Eijck

Als je een mooie, gezellige en leuke plek zoekt om met de kinderen om chocolademelk te drinken of wat te eten dan zit je bij Meneer van Eijck goed. Dit restaurant ligt op een heel mooie plek in de bossen van De Kampina. Dit is een van de mooiste natuurgebieden van Nederland en dus de moeite waard om hier eens doorheen te wandelen of te fietsen.



Bosch en Duin 

Landgoed Bosch en Duin is de perfecte lokatie om even bij te komen, met een kop warme chocolademelk, van een wandel- of fietstocht door de Drunense Duinen. Bij mooi weer is het terras een fijne plek, als het koud is zoek je een plekje bij de open haard.



Groot Speijck 

Groot Speijck is dé plek voor kinderen om te spelen!
Bij Brabantse Natuurpoort Groot Speijck ruik, proef en ontdek je de Oisterwijkse bossen en vennen! Hier kun je voor of na het spelen heerlijk genieten van een warme chocolademelk.



Bij de Neut 

Terwijl de kids zich uitleven in de klimtorens, glijbanen en kabelbaan van de binnenspeeltuinm Bij de Neut, genieten de ouders relaxt van een heerlijke cappuccino met appeltaart. Na het spelen is het natuurlijk tijd voor een lekker choc! 



Lochal 

Bij Lochal kun je heerlijk samen boekjes lezen en spelen. Als je dorst hebt gekregen van al het lezen en ontdekken kun je ook nog lekker wat drinken in het restaurant van de LocHal.



Lunchroom Carrousel

Luchroom Carrousel is een fijne plek in het centrum van Tilburg om even lekker te zitten tijdens of na het winkelen in de stad. Hier kun je genieten van een warme choco.


Chocolademelk drinken In Den Bockenreyder 


Herberg In Den Bockenreyder is nu precies zo'n restaurant/herberg waar je een keer geweest moet zijn. Met je kind lekker buiten in het bos wandelen, fietsen of spelen en dan daarna bijkomen in deze gezellige herberg met een heerlijke warme chocolademelk!