• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

7 x Binnenspeeltuin

15 januari 2024
Jump, jump, spelen en klauteren... een binnenspeeltuin is voor zowel groot als klein een super leuke plek om heerlijk je energie kwijt te kunnen. We hebben daarom 7 toffe plekken in Tilburg en omgeving op een rij gezet!
In en rondom Tilburg zijn er veel leuke binnenspeeltuinen te vinden. Dus als het geen buitenspeel weer is; ga je toch gewoon lekker binnen spelen met de kinderen?!

Monkeytown Waalwijk
Bij Monketown in Waalwijk kunnen de kinderen klimmen, klauteren, maar vooral veel spelen met vriendjes en vriendinnetjes.
Ondertussen kan jij genieten van een lekker kopje koffie/thee. 

De Toekomst
Al jaren staat De Toekomst bekend om haar unieke binnenspeeltuin. Speciaal voor de kinderen heeft de speeltuin het thema Jungle meegekregen. Voor de klimmers onder jullie is er een uitdaging van maar liefst zes meter hoog!

Ballorig
Het hele jaar door (met uitzonderingen van maandagen) kan je lekker komen klimmen en klauteren bij Ballorig. Je kunt er springen op de megatrampoline, crossen op het autocircuit of klimmen op de spannende klimtoestellen!
De speeltoestellen dragen bij aan de ontwikkeling van het kind. Het ene toestel is een oefening van de evenwichtsorganen, de ander voor de ontwikkeling van de motoriek. Eén ding is zeker, kinderen kunnen volop bewegen bij Ballorig.De Vossenberg
De Vossenberg staat in een mooie, rustige en landelijke omgeving aan de rand van Gilze. De speelboerderij bestaat uit een binnenspeeltuin van 800 m2, met een grote klimkooi voor kinderen tot 12 jaar en een kleine klimkooi voor de allerkleinsten.
De bovenverdieping is helemaal ingericht als knutsel-, timmer- en bouwruimte voor de creatievelingen. Met mooi weer kunnen kinderen heerlijk spelen en genieten in de buitenspeeltuin. 

Voltkids Adventure
Voltkids is een indoor speeltuin in Tilburg. In de Voltkids speeltuin is een groot klimkasteel. Het klimkasteel, de grote erecatcher, is voorzien van vele speelmogelijkheden voor kinderen in alle leeftijden!
Zo zijn er meerdere glijbanen, touwbruggen en andere superleuke obstakels voor kids om lekker te kunnen klimmen en klauteren. En ze kunnen zich helemaal uitleven op de trampolines of een balletje trappen in de multi sport!

The Factory Sport and Fun
Ideaal! Jij kan gaan sporten en de kinderen kunnen zich uitleven in de binnenspeeltuin van The Factory. Er zijn grote klimtoestellen en hindernissen, trampolines en natuurlijk de ballenbak. Er zijn begeleiders aanwezig om de kinderen in de gaten te houden. En ze kunnen samen met hen gaan knutselen als ze dat willen.

The Gaming Factory
Net een beetje anders, maar ook echt een heel toffe binnen'speeltuin'. Met meer dan 100 activiteiten kunnen de kinderen hier lekker spelen met leuke, spannende, actieve games. Airhockey bijvoorbeeld, of racen in een raceauto, ballen in het juiste gat gooien. En ga zo maar door!


Zin in wat te eten na al dit spelen? Kijk dan in onze categorie Uit Eten voor heel lekkere tips!