De leukste kindervoorstellingen in Schouwburg Concertzaal Tilburg

29 februari 2024
Wat zijn er weer bijzondere, grappige en ontroerende voorstellingen en concerten voor kinderen te zien en horen in de Schouwburg van Tilburg. Hieronder vind je 7 van deze toppers van maart en april. Trommel je kinderen, familie en vrienden op en ga samen naar het theater!

De grote Efteling show 5+

Vanuit het Sprookjesbos in de Efteling komen Klein Duimpje, Heks, Wolf, Roodkapje, Assepoester, Draak en veel andere Sprookjesbosbewoners naar Schouwburg Tilburg. Zing en dans mee tijdens deze vrolijke, interactieve familie-musical.



Robin Hood 6+

Robin en zijn vrienden schieten pijlen sneller dan het licht en stelen harten voor je boe of bah kan zeggen. Geld verdwijnt uit de zakken van de rijken en belandt bij wie het het hardste nodig heeft...Een betoverend, muzikaal theaterspektakel voor de hele familie. Brutaal, eigenzinnig en vol humor!



Een kleine anatomie 4+

Vier spelers leren het lichaam beter kennen. In het begin gaat dat nog braaf, maar al snel kruipt de ontdekkingsdrang erin. De voeten vliegen van de vloer, de duimen dansen alle kanten op en de spelers klimmen op elkaars schouders. Toffe voorstelling met veel energie!



Rapunzel 4+

Deze fijne sprookjesmusical vertelt het verhaal over het meisje met haar prachtige lange haren en raakt verwikkeld in een hilarische strijd om haar hart. Geniet van de liedjes, humor en prachtige kostuums. Na de voorstelling is er een meet & greet voor de kleine fans!



Dit vind jij leuk 8+

Fantastische stem, maar te veel mimiek? Afgekeurd! De beste moves, maar X-benen? Afgekeurd! Dit is een muzikale voorstelling die schopt tegen dat wat perfect moet zijn. Over authenticiteit, verwachtingen van de maatschappij en het gemaakte leven met boze ondertoon. Maar ook een ode aan het gemiddelde.



Nog meer voorstellingen!

En er zijn nóg meer voorstellingen te vinden bij Schouwburg en Concertzaal Tilburg.
Ze staan allemaal in de Uitagenda.