• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Koningsdag activiteiten en vrijmarkten Tilburg en verder 2024

1 april 2024
Koningsdag is vrijmarkt, kleedjesmarkt, muziek, lekker eten, kraampjes, spelletjes enzovoorts! Hier vind je een overzicht van leukste kidsproof plekken in en om Tilburg met Koningsdag!
27 april is het Koningsdag. Onze kids vinden het altijd een heerlijke dag. Helemaal in het oranje, geschminkt met een rood-wit-vlaggetje en wat oranje-tattoos en ze zijn er helemaal klaar voor! Lekker rondstruinen over de marktjes, luisteren naar muziek en gezellig iets eten.

In en om Tilburg zijn er natuurlijk heel veel activiteiten om met de kinderen te doen rondom Koningsdag. Hierbij een aantal uitgelicht. Koningsdag in het Leijpark is tijdens deze dag van alles te doen. Er is muziek, dans, kindermarkten, demonstraties en nog veel meer!

Op het Landgoed Het Witte Kasteelin Loon op Zand is het een en al gezelligheid. Het Koetshuis is de hele dag geopend en er is een vrijmarkt voor de kinderen. Ook zijn er verschillende optredens!

In Oisterwijk is het feest! Hier kunnen de kinderen dansen samen met Kids DJ Ron. Ook kunnen ze knutselen en geschminkt worden.

Bij Braderie De Hasselt in Tilburg wordt het een super gezellige dag vol kraampjes, eten en muziek!Op de vrijmarkt van Berkel-Enschot verkoop je je eigen spulletjes en kun je zelf langs alle kraampjes lopen en nieuwe spullen scoren.

Ook in Heyhoef en Goirle zijn er leuke rommelmarkten en Koningsdagactiviteiten voor de kinderen!