Jaa!! Het kan weer; Lammetjes knuffelen!

4 maart 2020
Ja hoor het is weer zover, we kunnen lammetjes knuffelen! Vind jij het ook van die schattige diertjes en kan je er geen genoeg van krijgen?

Ik heb enorm mijn best gedaan om een leuk overzicht te maken van alle lammetjesdagen in Noord-Brabant… maar dat viel even flink tegen. De boerderijen die voorgaande jaren nog lammetjesdagen hielden zijn er helaas mee gestopt. Omdat ze bijvoorbeeld geen schapen meer hebben of door te grote opkomst en te weinig aanbod. Super jammer! Voor ons minder kans om heel even zo’n klein beestje in onze armen te nemen.

Maar gelukkig heb ik er toch nog een paar gevonden!

A.s. zondag 8 maart kunnen we terecht bij De Lachende Ooi in Loon op Zand. Daar is op 7 januari het eerste lammetje geboren. Er is zelfs een heuse lammetjesvierling te wereld gekomen. In totaal zijn er bij De Lachende Ooi, 1250 lammetjes geboren. Genoeg te knuffelen dus. Vanaf 10.00 tot 16.00 uur kun je terecht om ze te bewonderen maar ook voor demonstraties over wol bewerking en er kan geknutseld worden!

Op 8, 15 en 29 maart is het van 10.00 tot 16.00 uur ook lammetjesdag bij De Schaapskooi SchijndelZondag 15 maart kun je, naast dat je met lammetjes mag knuffelen, ook nog eens de lente vieren op de voorjaarsmarkt met veel leuke kraampjes met handgemaakte producten.

En deze is alvast voor in de agenda! Namelijk op maandag 13 April, 2de paasdag, vanaf 10.00 tot 16.00 uur, kunnen we weer onze lol op bij Zorgboerderij De Locatie in Vlijmen. Je kunt de lammetjes bewonderen en aaien, maar ook vele andere dieren, zoals koeien, geitjes, paarden en pony’s. Er mag ook op de pony’s gereden worden.

Heb je nog niet genoeg van de lammetjes? Knutsel dan je eigen lammetje in elkaar!

Veel knuffel en knutsel plezier!

Heb jij ergens lammetjes gespot die je kunt bekijken? Laat het ons weten via tilburg@kidsproof.nl