Leuke activiteiten tijdens de Carnavalsvakantie

16 februari 2023
Carnavalsvakantie; er is zoveel te doen en te beleven!
Het voorjaar is bijna aangebroken en dat betekent feest! Carnaval en de vakantie zijn op komst en bij Kidsproof zijn we altijd op zoek naar de meest leuke uitjes en activiteiten voor kinderen en hun familie. Van knallende carnavalsfeesten tot relaxte vakantie-ideeën, wij hebben het weer verzameld in deze nieuwsbrief.

Factorium Zin In Alles Dagen

Nieuwsgierig naar dans, muziek, theater, beeldende vorming of musical? Of op zoek naar een leuke vakantieactiviteit? Kom dan naar De Zin-In-Alles!-Dagen bij Factorium! Neem een kijkje bij de dans-, theater- en muziekstudio's.Oppasstress? Charly Cares!

Ken jij dat ook? Wil je lekker een avond uit, heb je geen oppas! Gelukkig hebben we nu Charly Cares in Tilburg, zodat we op elk moment een betrouwbare oppas kunnen boeken die past bij het gezin! Fijn voor de kids en voor jezelf.


Ontdekstation013 vakantie

Kom deze carnavalsvakantie naar Ontdekstation013 en ga aan de slag in de werkplaats!
Shine in je carnavalspak voor het green screen, of maak een te gekke hoed van kleurrijke materialen.Carnavalsvakantie Steenuil

Yes, het is bijna carnaval! Bij De Steenuil hebben ze in de vakantie allemaal leuke activiteiten gepland. Zo zijn er Kindercarnaval ochtenden, wordt er geschminkt, is er een verlichte kaboutertocht en nog veel meer!


Carnavalsoptochten

De verkleedkleding mag weer uit de kast want het is carnaval!
Tijd om te feesten. In dit blog vind je de leukste carnavalsoptochten in en om Tilburg!


Schminkvoorbeelden

De kids zijn dol op schminken en met carnaval kan het! Hier vind je de leukste schminkvoorbeelden voor carnaval. Dus pak de schminkdoos er maar bij en schminken maar!


Speelbos Gilze

Na carnaval even uitwaaien? Dat kan heel goed in dit speelbos! Er is van alles te doen voor kinderen. Ze kunnen klauteren over bomen, zelf hutten bouwen, heerlijk spelen in de zandbak met waterbanen.Lunchroom De Proeftuin

Zin om even gezellig met de kinderen samen te lunchen en te shoppen? Kom dan naar de lunchroom De Proeftuin bij Groenrijk! Hier kun je genieten van een kop koffie terwijl de kinderen spelen in de speelhoek!