Toffe tips in Carnavalsvakantie 2024

9 februari 2024
Het voorjaar is bijna aangebroken en dat betekent feest! Carnaval en de vakantie: het is zover! Van knallende carnavalsfeesten tot relaxte vakantie-ideeën, wij hebben het weer verzameld in deze nieuwsbrief. Lees snel verder.
Fijne vakantie!

Carnavalsvakantie Steenuil

Bij Boerderij De Steenuil hebben ze in de vakantie allemaal leuke activiteiten gepland. Zo zijn er kindercarnaval ochtenden, is er een verlichte kaboutertocht, hartjesdag, chocomelk pimpen en nog veel meer tofs.



Ontdekken in de vakantie

Ook na carnaval is er bij Ontdekstation013 nog veel te ontdekken! Maak je eigen rijdende carnavalsauto, praat over je favoriete carnavalsliedje of maak een filmpje over jouw carnavalservaring.



Carnavalsoptochten Tilburg

Het is weer tijd om te verkleden en te feesten! Kom kijken bij de leukste carnavalsoptochten in en om Tilburg. Wij hebben alle optochten op een rij gezet. Dus trek te verkleedkleding maar uit te kast en feest mee!



Carnavalsactiviteiten

Carnaval is één van de leukste periodes van het jaar! Dit zijn alle extra carnavalsactiviteiten die voor deze speciale dagen tijdens de carnavalsvakantie worden georganiseerd.



Krulmuziek concert

Een live concert voor dreumessen? Jawel! Dit sfeervolle concert in de studio betovert je dreumes met klassieke klanken. De kinderen wiebelen op de vrolijke en rustgevende klanken van klassieke muziek.



GAME ON – spannende film!

Wat als kwaadaardige AI de gamewereld de échte wereld inbrengt? Zal het Issam met de beste gamers ter wereld lukken om door 4 reallife games heen te battlen? GAME ON is echt te gek! Spannendste film deze voorjaarsvakantie.



Zin in alles dagen Factorium

Ben je nog op zoek naar een feestelijke en creatieve vakantieactiviteit? Factorium organiseert weer de Zin-in-alles!-dagen, waarop kleuters en kinderen verschillende kunstdisciplines kunnen ontdekken en uitproberen.



Voorstelling 'Tempo' | 7+

Laat je betoveren door de mooiste muziek tijdens de voorstelling 'Tempo'. Het programma zit boordevol prachtige en tijdloze muziek. Deze voorstelling is te zien op zondag 3 maart bij Schouwburg Concertzaal.



Leuke familiefilms bij Pathé

Met een bios-bezoek ben je even helemaal in een andere wereld. Deze vakantie is dat een Beestenboel, een Circus, een Game-setup of een Poppentheater. Het is bij Pathé maar nét voor welke familiefilm jullie kiezen!



Dagje zwemmen

Op zoek naar een binnen activiteit voor in de vakantie? Dan is een dagje zwemmen zeker een goed idee! Maar eens een ander zwembad uitproberen? Wij hebben er een aantal in Tilburg en omgeving voor je verzameld.



De leukste schminkvoorbeeld voor Carnaval

Last minute nog een idee nodig voor het schminken? Check hier onze makkelijk zelf te maken schmink-ideetjes. Leuk pakje erbij aan en ze zijn er helemaal klaar voor!
Alaaf!