Wakker worden tussen koeienTerug naar het overzicht

In de buurt van Tilburg vind je Boerderijcamping Van 't Zandeind in Riel!
Wakker worden tussen de koeien doe je op de boerderijcamping Van 't Zandeind. De camping heeft 15 ruime kampeerplaatsen met privé sanitaire voorzieningen. Spelen doe je in de speeltuin of op de dierenweide, midden in het platteland.

Krijg de dagelijkse toer van de boerderij mee, waarschijnlijk mag je de boer wel een handje helpen! Heb jij geen eigen tent? Geen probleem! Huur dan de Pipowagen voor vier personen die op het terrein staat, met twee bedsteden, keuken, zithoek en TV/radio.

Wil je foto's bekijken van deze leuke boerderijcamping? Of zo enthousiast dat je wilt reserveren? Meer informatie vind je via de roze button.

Een uitstapje met de kids maken in de omgeving? Onder Eropuit vind je leuke tips!

Boerderijcamping Van 't Zandeind

Zandeind 32A
5133 AC Riel
Openingstijden Eind maart tot en met oktober Prijs Zie voor de actuele prijzen de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Orkaan speelt Tempo!

Orkaan speelt Tempo!

Laat je betoveren door de mooiste muziek. De leden van het Oorkaan Ensemble scheuren door de muzikale dimensie als ervaren game-avatars. Ze haasten, springen, botsen, rennen en komen weer tot stilstand. Maar wie bepaalt het tempo eigenlijk?

Ervaar Tempo en laat je mee voeren