Cultureel Centrum De SchalmTerug naar het overzicht

De Schalm is de plek in Berkel-Enschot waar ontmoeting, cultuur en theater samengaan.
In het sfeervolle gebouw vind je diverse ruimten en faciliteiten die geschikt zijn voor tal van activiteiten, zowel grootschalig als klein van opzet. Dit kunnen vergaderingen, cursussen, verenigingsactiviteiten, beurzen, clubbijeenkomsten, ontvangsten of een bedrijfsjubileum zijn.

De Schalm biedt ook een gevarieerd aanbod van theatervoorstellingen dat een gezellig uitje biedt aan jong en oud. Alle genres komen langs: van jazzmuziek tot een kindervoorstelling, het aanbod is zeer divers.

Klik op de roze button naar de website voor meer informatie over de verschillende zalen en bekijk de Uitagenda voor een overzicht van kindervoorstelling die binnenkort op het toneel van De Schalm te bewonderen zijn!

De Schalm

Eikenbosch 1
5056GB Berkel-Enschot
Openingstijden Maandag t/m donderdag van 10.00 tot 22.00 uur. Vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en in het weekend bij activiteiten. Prijs Zie de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie Tips in en om Tilburg 2022

Zomervakantie Tips in en om Tilburg 2022

Het is zomervakantie! Wij hebben de leukste tips voor je op een rij gezet wat er te doen is in en om Breda. Lees het hier!

Check onze tips