Hippe CaravansTerug naar het overzicht

Er even tussenuit met een hippe, kleurrijke caravan van HuisjeOpWielen.nl is al een feestje op zich!
Elke caravan is compleet ingericht met praktische, noodzakelijke, belangrijke, gezellige, niet-altijd-nodig-maar-wel-leuke-spullen.

Alles is al aanwezig in de caravan voor een leuke vakantie. Van handdoeken tot wc papier en van theelichtjes tot aan een Nespresso koffiemachine inclusief cupjes. Maar ook doktersromannetjes en spelletjes zijn aanwezig.

Er is een vast tweepersoons bed en de zithoek is om te bouwen tot een volwaardig bed voor een volwassene (of twee kinderen). Kortom, je hoeft alleen je koffer maar mee te nemen! 

Op dit moment huur je een van de drie caravans: Ibiza Blue, Green Village of Pretty Pink. Kijk voor een impressie en om een van de te gekke caravans te huren op de website via de roze button!

Huisje op wielen

Zessprong 11
5684 NV Best
Openingstijden Laagseizoen: januari t/m half mei en oktober t/m december.
Hoogseizoen: half mei t/m september
Prijs Prijzen afhankelijk van laagseizoen/hoogseizoen en keuze caravan. Vanaf €100 per weekend. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Orkaan speelt Tempo!

Orkaan speelt Tempo!

Laat je betoveren door de mooiste muziek. De leden van het Oorkaan Ensemble scheuren door de muzikale dimensie als ervaren game-avatars. Ze haasten, springen, botsen, rennen en komen weer tot stilstand. Maar wie bepaalt het tempo eigenlijk?

Ervaar Tempo en laat je mee voeren