Naar de bios in de zomer!Terug naar het overzicht

Gezellig naar een kinderfilm of de kleuterbios, dat doe je bij Pathé in Tilburg.
Pathé is dé plek voor een regenachtige dag, maar ook om fijn af te koelen tijdens een zomerse dag! Breng tijdens de zomervakantie een bezoekje en geniet van superleuke kinder- en familiefilms!

Big Trip
Ga mee op een wild avontuur met een onhandige ooievaar die de schattige baby Panda op het verkeerde adres bezorgt. Beer, Eland, Tijger en Konijn vangen baby Panda op, en beginnen aan een spannende tocht vol hilarische momenten! Zal het hen lukken om baby Panda veilig thuis te brengen? Een geweldige (3D-)familiefilm!

De Piraten van Hiernaast
Het saaie kustplaatsje Zandwijk aan Zee wordt op stelten gezet door de komst van de zwaardvechtende en rum-drinkende piratenfamilie Donderbus. Terwijl de suffe buurtbewoners de waakhaai en huis-octopus maar niets vinden, sluit de elfjarige Michiel, ondanks hun verschillen, vriendschap met de stoere piratenjongen Billy. 

Scoob!
In de nieuwste Scooby Doo animatiefilm zien we hoe Scooby en Shaggy elkaar ontmoeten en hoe ze uiteindelijk met Fred, Velma en Daphne het beroemde Mystery Inc. vormden. Ze komen terecht bij hun uitdagendste mysterie tot nu toe: een complot om de geesthond Cerberus op aarde los te laten. 

Wil je meer informatie? Kijken welke films er nog meer draaien? Kaartjes bestellen? Klik dan snel op de roze button!

PS Ben je op zoek naar een tof kinderfeestje voor direct na de vakantie? Check onze tips!

Pathé Tilburg

Pieter Vreedeplein 174
5038BW Tilburg
Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs