• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Safaripark Beekse BergenTerug naar het overzicht

Beleef safari als nooit tevoren in Safaripark de Beekse Bergen.
Prikkel al je zintuigen tijdens een van de spectaculaire safari's in Beekse Bergen. Ontdek de schoonheid van de savannes, prachtige bosgebieden en haar indrukwekkende bewoners. Sta oog in oog met de Big Five en verwonder je over de veelzijdigheid van de adembenemende natuur.

Ga op safari met je eigen auto of stap in de safaribus waar een ranger je alles vertelt over de wilde dieren die je onderweg tegenkomt, zoals jachtluipaarden en giraffen. Of stap aan boord de bootsafari. Maak een prachtige tocht over het water en begroet de dieren langs de oevers. Liever zelf op avontuur? Trek je wandelschoenen aan en ga op wandelsafari. Zo wandel je langs de gorilla's en chimpansees, langs de leeuwen tot de neushoorns en van de olifanten tot aan de pinguïns! Verken de uitgestrekte vlaktes en ontmoet de dieren in hun leefgebied.

In Beekse Bergen kun je het hele jaar door genieten van de natuur. Je kunt namelijk het hele jaar op safari, ook op feestdagen! Ontdek wat er nog meer te beleven is en plan je volgende avontuurlijke dagje uit.

Klik op de roze button voor meer informatie.

Beekse Bergen

Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie tips in en om Tilburg 2024

Zomervakantie tips in en om Tilburg 2024

Het is zomervakantie! Wij hebben de leukste tips voor je op een rij gezet wat er te doen is in en om Tilburg. Check het hier!

Check onze tips