Speelboerderij De SteenuilTerug naar het overzicht

Speel- en doeboerderij boordevol dieren op het platteland van Oirschot!
Hier beleef je de boerderij persoonlijk en je geniet van Brabants gastvrijheid. Er is van alles te doen hier op het platteland. Kriebelend gras, kids een rode blos van het spelen, de geur van hooi en vers, een zelfgeraapt eitje aan het ontbijt. Kids kunnen ravotten in de speeltuin. Dus, kamperen, een dagje uit, lekker eten of zelfs een kinderfeestje? Het kan allemaal!

Een dagje uit is een unieke belevenis. Lekker spelen op de boerderij, in de binnen of buitenspeeltuin of gewoon van de dieren genieten. Iedere dag kun je meehelpen en de dieren voeren met de boer en zijn er activiteiten. De dieren mogen geknuffeld worden, ze vinden het leuk dat je er bent! Spelen in de hooischuur kan ook. Je ouders kunnen iets lekkers eten en drinken van de uitgebreide menukaart. 

Klik op de roze button voor alle informatie die je nodig hebt! Er is zoveel te doen op deze doe-boerderij!

Boerderij de Steenuil

Schansstraat 3
5688 NC Oirschot
Openingstijden April tot en met oktober Prijs Zie voor het actuele overzicht de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste speeltuinen in Tilburg!

De leukste speeltuinen in Tilburg!

Makkelijk én leuk: een uitje naar de speeltuin. Heerlijk buiten met mooi weer óf een toffe binnenspeeltuin voor gure dagen.

Met klimrekken, glijbanen, zandbakken... het is er allemaal. Veel plezier!

Hup, van die glijbaan!