Rust en frisse luchtTerug naar het overzicht

Bij de Boerensuite hebben je kinderen alle ruimte!
De Boerensuite is een project in ontwikkeling. John en Carolien Adriaansen maken van deze boerderij een paleisje.

In De Vlaamse Schuur is een groepsaccommodatie gerealiseerd voor maximaal 20 personen, gericht op zelfverzorging. Zeer geschikt voor families of vriendengroepen met kinderen. Er zijn 5 slaapkamers voor 4 personen, allen met eigen douche en toilet. 2 Slaapkamers zijn op de begane grond, dus ook toegankelijk voor mindervaliden. Op de 1ste verdieping zijn 3 slaapkamers. De bovenverdieping kenmerkt zich door de kleine trapjes over de oude balkenconstructie. De keuken is van alle gemakken voorzien om heerlijk samen te koken en te eten. Het gezellige zitgedeelte nodigt uit om samen iets te drinken, te lezen of tv kijken.
Bed and Breakfastkamers
 
De slaapkamers in de Vlaamse schuur zijn te boeken als Bed and Breakfast voor 1-4 personen, met gebruik van de gemeenschappelijke ruimtes.
's morgens wordt er een uitgebreid ontbijt geserveerd aan de lange keukentafel.

 
Er is veel speelruimte om de gebouwen. Sommige gedeeltes zijn al klaar, andere nog in ontwikkeling.
Er is een groot voetbalveld met twee goals, wat natuurlijk ook voor andere sporten of buitenactiviteiten gebruikt kan worden.
We denken ook aan een jeu-de-boulesbaan en een speeltoestel voor de kinderen.


Boerensuite

Goorweg
5133NK Riel
Openingstijden De Boerensuite is het hele jaar geopend. Prijs Vanaf €65,- per persoon per nacht. Kijk voor alle tarieven even op de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Orkaan speelt Tempo!

Orkaan speelt Tempo!

Laat je betoveren door de mooiste muziek. De leden van het Oorkaan Ensemble scheuren door de muzikale dimensie als ervaren game-avatars. Ze haasten, springen, botsen, rennen en komen weer tot stilstand. Maar wie bepaalt het tempo eigenlijk?

Ervaar Tempo en laat je mee voeren