't Bourgondisch HofTerug naar het overzicht

Zin in een indoor actief? Dat kan heel goed en gezellig bij 't Bourgondisch Hof in Waalwijk.
Bowlen in Waalwijk
Kom een potje bowlen bij de gezelligste bowling van Waalwijk en omstreken!

Speciaal voor de kinderen hebben ze lichte bowlingballen en bowlingschoenen vanaf maat 28. Met de geavanceerd score systeem kun je verschillende bowlingspellen kiezen, waaronder ook speciale kinderspellen.

GlowGolf Waalwijk
GlowGolf Waalwijk is gevestigd in ’t Bourgondisch Hof. Een spectaculaire 15 holes glow-in-the-dark minigolfbaan in een waanzinnig 3D-decor, geheel in het thema ‘muziek’. Speel challenges en houd je score bij met de GlowGolf score app. Tevens zijn speciale 3D brillen verkrijgbaar.

Karaoke zingen in de Private Karaoke Bar
Raak jij de gevoelige snaar of val je compleet uit de toon? ’t Bourgondisch Hof beschikt over een heuse ‘Private Karaoke Bar’ die je exclusief voor jouw gezelschap kunt boeken! Ga helemaal los op jouw favoriete nummers en zing de mooiste duetten met je gezelschap.

Eten & drinken bij ’t Bourgondisch Hof
’t Bourgondisch Hof beschikt over een volwaardige horeca met professioneel keukenteam. Combineer je activiteit(en) met 2 uur heerlijk onbeperkt tafelgrillen met topkwaliteit vlees van de ambachtelijke slager, of neem plaats voor een drankje met een lekkere portie snacks.

Ben je benieuwd naar de opties die er zijn? Klik dan op de roze website button voor alle informatie. 
Veel bowlingplezier!

P.s. mis je nog een leuk uitje op deze site, laat het ons dan weten via de mail.

t Bourgondisch Hof

Eerste Zeine 92
5144 AL Waalwijk
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Prentenboekjesfestival Schouwburg

Prentenboekjesfestival Schouwburg

Schouwburg en Concertzaal Tilburg organiseert het Prentenboekjesfestival met de prentenboeken van Coco kan het!, Dikkie Dik en ik en Egalus. Kom kijken samen met je kind en na afloop kunnen de jonge bezoekers nog even spelen in de lobby.

Ga naar het theater!