GlowGolf WaalwijkTerug naar het overzicht

Speel glow-in-the-dark minigolf in een waanzinnig 3D decor! bij 't Bourgondisch Hof!
GlowGolf is het allernieuwste uitje in Waalwijk! Een spectaculaire glow-in-the-dark-minigolfbaan met 15 uitdagende holes, in een waanzinnig 3D decor dat wordt uitgelicht met blacklights. GlowGolf Waalwijk heeft het thema 'MUZIEK' en dit komt overal in terug: de baan, wanden en beelden. Het is een ‘trip down memory lane’ van Jimmy Hendrix en The Beatles tot aan KISS, Disco Fever, Beyoncé, Tiesto en vele anderen. De vette remixen van alle grote hits zorgen voor heerlijke vibes op de baan.

Met de speciale GlowGolf Score App is het bijhouden van de score heel eenvoudig en kun je tevens 'challenges' selecteren om het spel nog gaver te maken. Ook kun je met speciale 3D brillen de GlowGolf betreden, waardoor wanden, vloer en beelden op de baan extra diepte krijgen en het spel er nog uitdagender van wordt.

Speel GlowGolf met je gezin, familie, vriendjes/vriendinnetjes als onderdeel van een geslaagd uitje of feestje: met GlowGolf slaag je altijd! 

GlowGolf Waalwijk is gevestigd in ’t Bourgondisch Hof dat nog meer leuke activiteiten te bieden heeft, zoals een moderne bowling, Private Karaoke Bar, Pool Lounge en gezellige bar/dinergedeelte.

Klik op de roze button voor meer informatie.

t Bourgondisch Hof

Eerste Zeine 92
5144 AL Waalwijk
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Prentenboekjesfestival Schouwburg

Prentenboekjesfestival Schouwburg

Schouwburg en Concertzaal Tilburg organiseert het Prentenboekjesfestival met de prentenboeken van Coco kan het!, Dikkie Dik en ik en Egalus. Kom kijken samen met je kind en na afloop kunnen de jonge bezoekers nog even spelen in de lobby.

Ga naar het theater!