Zwemmen met zorgTerug naar het overzicht

Plonzz verzorgt zwemlessen in eigen zwembad voor kinderen met een beperking.


Kirsten, eigenaar van Plonzz, vindt dat ieder kind door zijn of haar bijzonderheid plezier moet kunnen beleven aan het bewegen in het water. Aandacht geven, geduld hebben en rust en structuur bieden binnen de les is dan ook het belangrijkste uitgangspunt. Uitgaan van wat een kind WEL kan, niet van wat een kind NIET kan! Het kind moet zich veilig en vertrouwd voelen waardoor ook het zelfvertrouwen en zelfbeeld positief worden ontwikkeld.

Plezier maken in het water is een belangrijk aspect en dit kan leiden tot het behalen van een diploma. In kleine stapjes wordt, in overleg met ouders en kind, hiervoor geoefend. Samen wordt de volgende stap gemaakt, met als doel; het behalen van een zwemdiploma of certificaat. Het uiteindelijke doel van deze specifieke lessen is de zelfredzaamheid van het kind te bevorderen.

De kinderen worden begeleid in groepjes van maximaal 4 kinderen. Ook is 1 op 1 begeleiding mogelijk. Door het begeleiden in kleine groepjes blijft de veiligheid en het vertrouwen van de kinderen gewaarborgd. De duur van de activiteiten is telkens 30 minuten.

Plonzz

Biestsestraat 53
5084 HD Biest-Houtakker
Prijs De activiteiten zijn voor kinderen mét en zonder persoonsgebonden budget. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zwemles zonder wachtlijst en Self Rescue

Zwemles zonder wachtlijst en Self Rescue

Met de Self Rescue Cursus van Children of the Water leren baby's en kinderen t/m 6 jaar zelfstandig in het water te zijn. Ook zijn er Fast Track zwemcursussen, vanaf 2 jaar, waarmee ze het A & B diploma kunnen halen. Zonder wachtlijst!

Naar Children of the Water