Strandbad Blauwe MeerTerug naar het overzicht

't Blauwe Meer is een fantastische plek om lekker te gaan spelen en zwemmen!
Witte stranden, kraakhelder water: 't Blauwe Meer

Twee grote stranden en ligweides, kraakhelder zwemwater en natuurlijk een prachtig terras met een uniek uitzicht over 't Blauwe Meer. Alle ingrediënten heeft Experience Island in huis voor een dag strand.
 
Zo parkeer je bij Experience Island 't Blauwe Meer gratis en ontvang je bij je entreekaartje een consumptiebon voor een blikje frisdrank.
 
Niet voor niets is 't Blauwe Meer vanaf 2011 gecertificeerd met het internationale keurmerk "De Blauwe Vlag" wat staat voor zwemwater met een uitstekende kwaliteit, een schoon strand en voldoende toiletten, afvalbakken en reddingsmiddelen op het strand.

Dagje aan het water doorbrengen? Klik op de roze button!

't Blauwe Meer

Baan achter de plakken 1
5175NP Loon op Zand
Openingstijden Geopend vanaf 24 graden. Klik voor actuele openingstijden op de link: http://www.experience-island.nl/particulier/strand/openingstijden Prijs € 6,- per dag, kinderen t/m 5 jaar gratis (incl. een consumptie) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Sinterklaas is weer in het land!

Sinterklaas is weer in het land!

Ook in deze gekke tijd van corona kunnen we er weer een gezellig feest van maken! Wij hebben veel leuke sinterklaas-thuis-vieren-tips voor je verzameld en shop-ideeën.
Maak er een leuke tijd van met elkaar!

Naar alle tips