Telekids MusicallesTerug naar het overzicht

Zingen, dansen en acteren voor kids van 4-12 jr. Schrijf je in voor de Telekids musicalles in Tilburg
De Telekids Musicalschool is niet zomaar een musicalschool. Hier wordt door middel van musicalles iedereen uitgedaagd zichzelf optimaal te ontwikkelen, ook op het gebied van persoonlijke en sociale vaardigheden zoals zelfvertrouwen, durf, samenwerken en doorzetten. 

Ontdek je talent
Telekids Musicalschool laat alle kinderen, jong of oud, waar vandaan en met welke talenten dan ook, deel uitmaken van een kleinschalige én een grote musicalproductie met alles erop en eraan. Een onvergetelijke ervaring!

De Nederlandse Musicalschool
De Telekids Musicalschool is er voor iedereen uit het basisonderwijs. Grote broer De Nederlandse Musicalschool heeft een lesprogramma voor enthousiastelingen uit het voortgezet onderwijs en de talentenklassen.

Meld je aan voor het nieuwe seizoen
De inschrijving voor het nieuwe lesseizoen van Telekids Musicalschool in Tilburg geopend. Liever eerst uitproberen? Kies dan voor een proefles in september. Meld jouw talent NU aan via de roze websitebutton.

NB: klik via de roze button door naar de website van Telekids Musicalschool/ De Nederlands Musicalschool voor alle leslocaties en het lesaanbod op het gebied van musical en dans.

Telekids Musicalschool

Warandelaan 2
5037AB Tilburg
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Eropuit in de herfst!

Eropuit in de herfst!

Op droge dagen nog lekker naar buiten en het bos in of uitrazen in de speeltuin. Als het regent gaan we óf door de plassen stampen, of lekker naar binnen. De jumphallen, binnenspeeltuinen, musea en theaters zijn er klaar voor. Bekijk hier alle uitjes in en om Tilburg.

Check hier toffe (herfst)uitjes!