Theaters OisterwijkTerug naar het overzicht

Dé culturele hotspot van Oisterwijk is Theater Tilander!
Naar de film? Genieten van een leuke jeugdvoorstelling? Dit en nog veel meer kan allemaal bij Theater Tiliander in Oisterwijk! 

Theater Tiliander is dé culturele hotspot van Oisterwijk. Al ruim 10 jaar is hier de bibliotheek, de VVV en het theater te vinden. Daarnaast is het een podium voor bekende artiesten, maar ook aanstormende talenten. Oisterwijkse en regionale gezelschappen zoals Harmonieën, dans- en  toneelverenigingen hebben er jaarlijks hun populaire uitvoeringen naast artiesten als Pieter Derks, Karin Bruers, Gerard van Maasakkers, Leon van de Zanden en Roué Verveer. Een heerlijke plek om kennis te maken en te genieten van culturele activiteiten! 

Nieuwsgierig naar het theaterprogramma van dit seizoen? Of wil je weten welke film er vandaag draait? Klik op de roze button of houd onze Uitagenda in de gaten.

Theater Tiliander

Spoorlaan 82c
5061 HD Oisterwijk
Openingstijden Voor actuele openingstijden check de website van Theater Tiliander door op de roze button te klikken. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nationale Voorleesdagen bij de bibliotheek

Nationale Voorleesdagen bij de bibliotheek

De Bibliotheek verrast peuters, kleuters en hun ouders tijdens de Nationale Voorleesdagen met een spannend online voorleesavontuur, leuke voorleestips én een monsterlijk welkomstcadeautje!

Benieuwd naar de activiteiten? Klik hier