Klimcentrum NeolietTerug naar het overzicht

Een spannend en avontuurlijk feestje? Bij Neoliet vier jij een heel spannend feestje!
Samen met de vriendjes leren de kids eerst klimmen. Daarna wordt het pas echt spannend! In kleine groepjes klimmen de kids via een echte klettersteig omhoog. Boven op de rotsklomp steken ze een echte indianenbrug over op 12 meter hoogte....brrrr....natuurlijk wel helemaal veilig hoor!

Via een vette abseil aan het eind van de brug komen ze weer beneden. Daarna kunnen de kids weer lekker klimmen.

Je kunt dit feestje op afspraak reserveren. Het duurt 2 uur en is voor kids vanaf 8 jaar. Prijzen zijn inclusief entree, les, materiaal, begeleiding, ranja met iets lekkers, een cadeautje voor de jarige en een klimdiploma voor alle kinderen! Je kunt dit feestje op afspraak reserveren.

Is je kind nog geen 8? Er is ook een partijtje voor kids vanaf 5 jaar. Prijzen zijn inclusief entree, les, materiaal, begeleiding, ranja met iets lekkers, een cadeautje voor de jarige, een klimdiploma voor alle kinderen en een speurtocht!

Zorg voor sportieve kleding en schoenen en dat er per 2-3 kids een volwassen begeleider mee gaat. 

Via de roze button ben je zo op de website.

Neoliet

Marathonpromenade 1
5022DN Tilburg
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Eropuit in de herfst!

Eropuit in de herfst!

Op droge dagen nog lekker naar buiten en het bos in of uitrazen in de speeltuin. Als het regent gaan we óf door de plassen stampen, of lekker naar binnen. De jumphallen, binnenspeeltuinen, musea en theaters zijn er klaar voor. Bekijk hier alle uitjes in en om Tilburg.

Check hier toffe (herfst)uitjes!