• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Feest bij de Beekse BergenTerug naar het overzicht

Een avontuurlijke verjaardag in Safaripark de Beekse Bergen!
Ben jij klaar voor je meest avontuurlijke verjaardag ooit? Vier dan je kinderfeestje bij Safaripark Beekse Bergen! Ga samen met je vriendjes en vriendinnetjes op avontuur en ontdek alles over de natuur en haar indrukwekkende bewoners. Spot de Big Five en sta oog in oog met meer dan 150 bijzondere diersoorten.

Als een echte ranger in spe trek je door het park: te voet, per bus of met de boot. Hou jij wel van een uitdaging? Ga dan met je vrienden op speurtocht en leer zo spelenderwijs het hele park en haar bewoners kennen. Kom je liever nóg dichter bij de dieren? Kies dan voor het kinderfeestje Gamedrive! In een open jeep rijden jullie onder begeleiding van een ranger de vlakte op en leren jullie alles over de verschillende diersoorten, van wel héél dichtbij.

In Beekse Bergen kun je het hele jaar door genieten van de natuur. Je kunt namelijk het hele jaar op safari, ook op feestdagen! Ontdek wat er nog meer te beleven is en plan je volgende avontuurlijke dagje uit.

Klik op de roze knop om naar de site te gaan.

Beekse Bergen

Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie tips in en om Tilburg 2024

Zomervakantie tips in en om Tilburg 2024

Het is zomervakantie! Wij hebben de leukste tips voor je op een rij gezet wat er te doen is in en om Tilburg. Check het hier!

Check onze tips