• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Speelland Beekse BergenTerug naar het overzicht

Een feestje vol speelplezier en waterpret in Speelland Beekse Bergen
Een kinderfeestje bij Speelland Beekse Bergen wordt zeker een onvergetelijke dag! Bij Speelland vier je een verjaardag vol speelplezier en waterpret. Ga met je vriendjes en vriendinnetjes op pad en ontdek alle spectaculaire attracties en speeltoestellen.

Ben jij een echte waaghals? Ga dan van de Aquashuttle, waar je wordt gelanceerd in het water! Bij de Buggybaan haal je het enige echte Speelland rijbewijs. Op warme dagen zoek je verkoeling bij het mooie Victoriameer, ga lekker zwemmen of maak een ritje op de waterfiets. Bij Speelland Beekse Bergen raak je niet uitgekeken. Kom gezellig spelen en geniet van de verschillende attracties, evenementen en dans mee met Djambo!

Als kers op de taart ontvangt de jarige nog een leuke verrassing. Kinderfeestjes bij Speelland kunnen worden gereserveerd van april tot en met oktober. Kijk voor meer informatie op de website onder de roze knop.

Speelland Beekse Bergen

Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek
Openingstijden

 

 

Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Jeugdabonnement Schouwburg Tilburg

Jeugdabonnement Schouwburg Tilburg

Met dit abonnement kan je het hele theaterseizoen naar alle jeugd en familievoorstellingen in de Studiozaal! Er zijn zoveel leuke, spannende, grappige en mooie jeugdtheatervoorstellingen.

Bestel dit abonnement!