Feest bij De SteenuilTerug naar het overzicht

Knuffelen met de boerderijdieren op een kinderfeestje bij Boerderij De Steenuil!
Kroelen met de kalfjes, een ponyfeestje of spelen in het hooi. Kinderen kunnen hier zelfs een tractorrijbewijs halen. En alle dieren vinden het fijn als zij hier hun verjaardagspartijtje komen vieren.

Op Boerderij De Steenuil maken kinderen kennis met het platteland. En dat is genieten, zeker met de Brabantse gastvrijheid die je hier ervaart! 

Deze boerderij is een super mooie plek. Tussen de dieren en met hun handen in de aarde mogen kinderen hier lekker ravotten. Een bijzondere ervaring, want het draait hier echt om het contact met de dieren. Wist je bijvoorbeeld dat je rustig kunt worden van de ademhaling van een koe? Of dat het contact met een pony een goede uitwerking kan hebben op je humeur? Op naar de boerderij om het zelf te ervaren!

Voor alle arrangementen (het zijn er een heleboel), tarieven en nuttige info, klik je op de roze button en dan door naar de kinderfeestjes. 

Tip: Wil jij alle tips GRATIS in je mailbox ontvangen? Schrijf je hier!

De Steenuil

Schansstraat 33
5688NC Oirschot
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tilburg On Stage

Tilburg On Stage

Kom naar dit super leuke GRATIS festival in Tilburg centrum. Een hilarische theatermonoloog, een aangrijpende moderne dans of een swingend koor: bij Festival Tilburg on Stage zie je het allemaal!

Benieuwd? Kom ook!