Creatief voor iedereen!Terug naar het overzicht

Vier je feestje bij Groeten uit Tilburg: Een slijmfeestje, verf blazen, emoji schilderij of ….
Slijmfeestje (vanaf 6 jaar)
Samen met je vrienden/vriendinnen heerlijk glibberig glitter slijm maken! Je begint met het pimpen van een potje waar je de slijm straks in kan bewaren.

Emoji schilderij met lampjes (vanaf 9 jaar)
Na het kiezen van je favoriete emoji en het schilderen van de achtergrond, bevestig je deze op het schilderij met lampjes. Hier en daar nog een beetje bij pimpen en klaar is je schilderij, nu maar wachten tot het donker wordt!

Cakepops, cupcakes en mini etagere (vanaf 9 jaar)
Wat is er nou leuker dan op je feestje samen met je vriendinnen/vrienden zelf cakepops te bakken en te versieren! Je begint met het maken van een mini etagere waar je straks alle cakepops op kuntetaleren. Hierna gaan jullie ze proeven, en alles wat over is neem je natuurlijk mee naar huis!

Verf blazen (vanaf 6 jaar)
Nadat je een tekening hebt gemaakt, ga je door middel van een speciale techniek vreemde kapsels, grappige monsters of kleurrijke bloemen met verf tevoorschijn blazen!

Lichtgevende collage maken (vanaf 7 jaar)
Je kan kiezen uit diverse thema's, zoals: lapjes kat, vette vis en bonte vlinder. Hierna ga je jeschilderij met diverse technieken en kleurrijke materialen pimpen. Als laatste bewerk je je het met lichtgevende verf. Zo ontstaat er een unieke collage, een lichtgevend pronkstuk voor aan de muur!

Krijtbord schilderen en pimpen (vanaf 7 jaar)
Je gaat met krijtbordverf een krijtbord schilderen. Hierna ga je er met diverse materialen een lijst omheen pimpen en ga je naar huis met je zelf ontworpen krijtbord!

Action painting
De naam zegt het al: niet denken, maar doen. Je lekker uitleven met verf! Met behulp van bijzondere materialen (vliegenmeppers, tennisballen, krulspelden, etc.) maken de kinderen een spetterend kunstwerk. Natuurlijk zorgen wij voor bescherming van hun kleding en schoenen.

Alle kinderfeestjes zijn inclusief ranja, wat lekkers, en een kadootje voor de jarige. Als je speciale wensen hebt voor het thema van het feestje (bijvoorbeeld: paarden, prinsessen, voetbal, hockey) kan dat natuurlijk ook.

Kijk op de website (via roze button) voor een overzicht van nog meer kinderfeestjes.

Groeten uit Tilburg

Van Heutszstraat 1A
5018 EV Tilburg
Openingstijden Op afspraak Prijs Vanaf €10,5 p.p. (inclusief ranja, wat lekkers en een cadeautje voor de jarige). Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tips voor kinderfeestjes!

Tips voor kinderfeestjes!

Kinderfeestje gezocht?!
Check dan onze tips in de Kinderfeestjes-themapagina! We hebben er heel veel voor jullie verzameld.

Alle feestjes