Theaterworkhop van JaMa!Terug naar het overzicht

In deze theaterworkshop stappen kinderen even in de wondere wereld van het theater.

Voor een geslaagd feestje ben je bij JaMa Kindertheater aan het juiste adres. JaMa verzorgt workshops theater op maat en/of een complete show met toneel, zang en dans in een verhaal.

In de theaterworkshop stappen kinderen even in de wondere wereld van theater. Zing, dans, acteer erop los en leer zo spelenderwijs de fijne kneepjes van theater. Er is ook mogelijkheid om de kinderen in een theaterworkshop een rol aan te leren die ze daarna samen met JaMa opvoeren in een show. Bij JaMa Kindertheater is iedereen een ster!
 
De jarige is het stralend middelpunt en krijgt een kadootje. JaMa zorgt ook voor bellenblaas en ballonnen om uit te delen. Zo bouwen jullie samen een feestje met bellenblaas en muziek. Ga samenknallen!

Wil je meer weten? Klik even door en neem een kijkje op de site van JaMa Kindertheater!
 

JaMa Kindertheater


Goirle
Openingstijden In overleg. Prijs €35,- per half uur, ook te combineren met de kindershow. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Festival Circolo 2021 Tilburg

Festival Circolo 2021 Tilburg

Tien dagen gevuld met circus vol spektakel, acrobatiek en humor. Festival Circolo 2021 biedt een fantastisch avontuur in de groene oase van het Leijpark. Tijdens de herfstvakantie stromen de tenten vol voor puntje-van-de-stoel-bravoure en adembenemende acrobatiek.

Zorg dat je erbij bent!