icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Kinderfeestje EscaperoomTerug naar het overzicht

Op zoek naar een kinderfeestje voor 10+? Doe dan de escaperoom bij Locked Game
Heb je binnenkort iets te vieren? En ben je op zoek naar het leukste idee voor een kinderfeestje in Tilburg? Dan is een escape room feestje precies wat je zoekt!

Maak je verjaardag of feestje onvergetelijk door een avontuur te beleven met je vrienden en vriendinnetjes. Los samen puzzels op en ontsnap uit de kamer. Jullie hebben daarna heel veel bij te praten.. want het gaat jullie alleen samen lukken!

De escape rooms zijn geschikt voor kinderen, zeker om een kinderfeestje te vieren. Je stapt echt in een andere wereld en vergeet voor 60 minuten de werkelijkheid. Tijdens deze spannende minuten ga je samen een puzzeltocht beleven. Let op! Jullie moeten wel snel genoeg zijn en iedereen moet helpen om op tijd te ontsnappen.

De escape rooms zijn voor zowel jongens als meisjes. Wel moet je minimaal 10 jaar oud zijn om te mogen spelen in de escape rooms, net als je vriendjes. Als een ouder meegaat in de kamer om toezicht te houden, dan mogen jullie ook vanaf 8 jaar spelen.

Locked-Game

Stationsstraat 14d
Tilburg
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiedag bij Speelboerderij De Steenuil

Vakantiedag bij Speelboerderij De Steenuil

Beleef een fijne zomerdag bij De Steenuil. Haal je tractor rijbewijs, help mee met de dieren voeren, knuffelen met een konijn, crossen op de skelter, spelen in de hooihut en nog veel meer.

Plan je bezoek!