icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

The Gaming Factory feestjeTerug naar het overzicht

Vier je feestje in een hal van 1500m2 waar je onbeperkt allemaal verschillende spellen kan spelen!
Je kan in The Gaming Factory zoveel doen! Als je de 1500 m2 gamehal binnen loopt geloof je je ogen niet. Een walhalla voor de game liefhebber en volop vermaak voor jong en oud.
Zoveel verschillende spelletjes in alle soorten en maten. Er zijn meer dan 100 activiteiten. Heb je zin om gewoon even te spelen op de PlayStation? Dat kan!
Of even Airhockeyen, kan ook! Ze hebben ook allerlei bordspelen die je met elkaar kan spelen. Je zal je hier niet vervelen.

Het feestje kan gevierd worden op woensdag tot en met zondag! Bij een kinderfeestje zit een portie friet, een snack en een caprisun inbegrepen. En natuurlijk 2 uur lang gamen! Om een kinderfeestje te vieren hanteren zij een minimum van 4 kinderen. Vanaf 6 jaar is het geschikt om daar te komen gamen!

I.v.m. de huidige maatregelen is het verplicht om te reserveren, om teleurstellingen te voorkomen. Hiervoor kunt je online een boeking maken, hier vindt je trouwens ook alle tijdsloten en hoeveel plaatsen er nog vrij zijn. 

Voor meer informate klik op de roze knop.

The Gaming Factory

Ringbaan-Oost 98
5013CD Tilburg
Prijs €15,- p.p. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiedag bij Speelboerderij De Steenuil

Vakantiedag bij Speelboerderij De Steenuil

Beleef een fijne zomerdag bij De Steenuil. Haal je tractor rijbewijs, help mee met de dieren voeren, knuffelen met een konijn, crossen op de skelter, spelen in de hooihut en nog veel meer.

Plan je bezoek!