Onzeker? Ga mee op kamp!Terug naar het overzicht

Heel veel plezier beleven én werken aan je zelfvertrouwen, dat kan op de kampen van De Ster!
Gun je jouw kind meer weerbaarheid en zelfvertrouwen? De Ster is dé expert op dit gebied en organiseert kampen in de meivakatie, zomervakantie en herfstvakantie waar leren en (veel!) plezier maken hand in hand gaan.

Startkamp (7 en 8 jaar)
Een lang weekend (donderdag-zondag) voor de kleinsten met een kleine groep kinderen (max. 20), waar op een hele gave manier in allerlei spelvormen gewerkt wordt aan het zelfvertrouwen en de weerbaarheid. Met als aflsuiting een intensieve én ontzettend leuke training voor ouders en kinderen samen. 

Sterkamp (9 - 12 jaar)
Een onvergetelijke kampweek vol verrassingen en leuke activiteiten! Je gaat spelenderwijs aan de slag met thema’s als vrienden maken én houden, zelfvertrouwen en pesten. En natuurlijk heel veel plezier maken!

Sterk ID (11-13 jaar) (alleen in zomervakantie)
Op de Sterk ID kampen (in de zomervakantie tussen de basisschool en de middelbare school) leer je omgaan met typische brugklassituaties, zodat je met meer zelfvertrouwen de grote stap kunt zetten! Dit wordt een unieke week vol activiteiten en bijzondere workshops.

Stay Strong (12-16 jaar)
Op dit kamp leer je hoe je 'nee' kunt zeggen, hoe je vrienden maakt en hoe je lastige situaties oplost. En dat terwijl je onder begeleiding van regisseurs in groepjes een eigen film maakt. Met natuurlijk de rode loper aan het eind van de week!

De meikampen, zomerkampen en herfstkampen vinden plaats op verschillende locaties in Nederland. Voor meer informatie of om je (kind) in te schrijven, klik door naar de site van Stichting De Ster.

PS: Diverse verzekeraars vergoeden de kosten van deze vakantieweken deels. Dit is te vinden in uw polisvoorwaarden onder het kopje therapeutische vakantiekampen. Tevens zijn er mogelijkheden tot financiering door fondsen. 

Stichting De Ster

Voetiusstraat 2
3512 JM Utrecht
Openingstijden Mei- zomer- en herfstvakantie Prijs Zie website Stichting De Ster, incl. overnachtingen, eten, drinken, alle activiteiten, sociale weerbaarheidstrainingen en intakegesprek. 

Inschrijving is vrijblijvend en pas na een telefonische en fysieke intake kies je definitief voor deelname.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs