Zomerkampen Breda vanaf 6jrTerug naar het overzicht

Maak nieuwe vriendjes en vriendinnetjes tijdens de zomerkampweek van Zomerkampen Breda in Tilburg
Elke kampweek organiseert Zomerkampen Breda drie kampen in Tilburg voor drie verschillende leeftijdsgroepen. Deze kampen zijn:
 
Brakkenkamp (6-9 jaar):
Dit kamp is bedoeld voor de jongste kinderen. Zij bivakkeren in een kamphuis. Op het terrein, midden in de bossen, kunnen zij prima spelen. Met het groepje maar ook de andere kinderen van het kamp doen de kinderen mee aan de activiteiten. Van bosspelen tot zeskampen, van spelen in de speeltuin tot een bezoekje aan het zwembad… het kan niet gek genoeg!
 
Tienerkamp (10-13 jaar):
Op dit kamp slapen de kinderen in een tent. Het kamp is opgebouwd bij het Brakkenkamp in het bos. Dit geeft dus volop mogelijkheden voor activiteiten zoals dropping, zeskamp, spooktocht, zwemmen en andere spannende bezigheden.
Bovendien ligt het kamp op fietsafstand van verschillende dorpen, zodat ook daar activiteiten georganiseerd kunnen worden, zoals een vossenjacht. Alle activiteiten zijn opgehangen aan een thema, dat aan het einde van de week eindigt in een spannende activiteit.

En er is een jongerenkamp voor 13-16 jarigen.

Lijkt jou één van deze kampen leuk voor jouw kind(eren), kijk dan op de website (via roze button) voor o.a. informatie over inschrijven en een bagagelijst.
 
PS Wist je dat we ook hele leuke tips hebben voor restaurantjes waar kids echt welkom zijn!

Stichting Zomerkampen Breda

Bredaseweg 530
Tilburg
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs