De coolste binnenspeeltuinen in Twente

16 april 2024
Regen of zonneschijn, in deze speeltuinen is het altijd fijn! Ook met slecht weer kunnen de kids hier heerlijk uitrazen. Klimmen, klauteren, glijden, schuiven, bouwen, het kan allemaal! Voor jou is er plek op het horecaplein. Hier vind je de leukste speelparadijzen in Twente en omgeving. Succes met kiezen!
Lekker glijden bij Avontura!

Speelparadijs Crocky - Nordhorn (D)

Net over de grens, in Nordhorn, ligt Speelparadijs Crocky. Terwijl de kids spelen, kan jij ze vanuit het restaurant in de gaten houden. Bovendien zijn er veel tijdschriften beschikbaar en is er gratis internet.

Indoor speelparadijs Monkey Town - Enschede & Almelo

Voor de kleine kinderen hebben ze bij Monkey Town Almelo en Monkey Town in Enschede een speciale peuterhoek met een klimrek en ballenbak, waar goed toezicht gehouden kan worden. Voor de iets oudere kinderen is er een groot klimrek, trampolines, powertower, supersteile glijbaan en natuurlijk een voetbalkooi! 

Indoor speeltuin Kids City - Borne 

Kinderen kunnen zich tijdens een dagje uit bij Kids City op het piratenschip naar hartenlust uitleven en zich van het ene avontuur in het andere storten.

Overdekte speeltuin Ballorig - Nijverdal & Enschede

Ballorig in Enschede en Ballorig in Nijverdal zijn overdekte speelparadijzen voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar, waar ze heerlijk kunnen springen op de megatrampoline, crossen op het autocircuit of klimmen op de spannende klimtoestellen. Voor de jongste kinderen tot en met 4 jaar is er een aparte peuter speelruimte.Trampoline park en speelhal Funzone - Enschede

Bij Funzone in Enschede ben je bij een van de grootste indoor speelparadijzen van Enschede beland. Overal waar je kijkt zie je speelpleinen, elk met hun eigen thema. Hier hebben kinderen gegarandeerd een hele dag speelplezier! De mascottes Okke en Pi staan te wachten om samen met de kinderen op avontuur te gaan. 

Binnen- en buitenspeeltuin Morskieft - Reutum

Speeltuin Morskieft in Reutum wordt door de kinderen geregeld de 'rood en gele speeltuin' genoemd, omdat veel speeltoestellen buiten deze gezellige kleuren hebben. Binnen en buiten kun je je uitleven op schommels, draaimolens, klimtoestellen, glijbanen, springkussen, trampolines, familieschommels, botsauto’s en nog veel meer. Ze hebben hier ook een toffe Blacklight midgetgolfbaan én een Escaperoom

 

Luchtkussen park Bounce Valley - Enschede

Bij Bounce Valley in Enschede kun je zonder grenzen bouncen in het gigantisch grote luchtkussenpark. Het park biedt groot speelavontuur aan jong en oud (2 – 99 jaar)! Hier vind je alles voor extreme fun: van wipe-out tot bouncing voetbalveld tot obstable run.

Trampolineparken - Enschede & Hengelo

  • Funzone in Enschede heeft naast een binnenspeeltuin ook een super gaaf trampolinepark. In de Twentehallen vind je ruim 2.500 m2 springplezier.
  • Het supercoole trampolinepark Jump XL, in de oude tennishal van TV Woolderes aan de Nico Maasstraat in Hengelo, is ook onwijs vet! Je vind deze, en meer, ook op deze handige kaart in Google Maps!


Toch liever naar buiten? Wij hebben 10 hele fijne boswandelingen voor jullie verzameld!