Kinderfeestje bij Bounce Valley Enschede

11 november 2021
Op een regenachtige zaterdagmiddag rijden we met een klein clubje kids naar Bounce Valley in Enschede om de verjaardag van Yfke te vieren. Dit nieuwe Airpark aan het Colosseum is gevestigd in een oude discotheek en staat nokvol luchtkussens, glijbanen, obstakels en coole games. Helemaal te gek dus voor een middag springen, klimmen, glijden en spelen!
Kinderfeestje bij Bounce Valley in Enschede
Bij binnenkomst via de trap zien we meteen al hoe gigantisch groot dit luchtkussenpark is. Vanaf de balustrade, die helemaal rond de grote hal loopt, kun je bijna het hele airpark overzien en dat oogt al meteen heel spectaculair!Als we ons melden, krijgen we te horen dat er voor ons feestje een speciale Bounce Party tafel is gereserveerd, waar we alle spullen kunnen neerleggen en over 1,5 uur pizza krijgen geserveerd. De kinderen krijgen speciale Bounce sokken, die ervoor zorgen dat ze goed grip hebben op de luchtkussens (deze mogen mee naar huis).Ze kunnen niet wachten, dus hup...schoenen uit, sokken aan en ze stuiven de trap af voor een eerste verkenningsronde. Die zien we de komende tijd niet weer. Wij halen ondertussen een kopje koffie, loggen in op de gratis WiFi en overdenken of we zelf straks ook nog even gaan bouncen. Van bovenaf hebben we goed zicht over de hal met de vele obstakels. We zien de Free Jump, de climbing wall, extreme slide, pyramid en Tarzan & Jane.

Niet veel later komen de kinderen naar boven stuiteren om de trui uit te doen én drinken te halen. Gelukkig kunnen ze onbeperkt ranja tappen bij de Bounce Booster om de dorst te lessen, want dat is wel nodig!We wagen zelf toch ook maar even een sprong in het diepe. Wat we van bovenaf niet konden zien, is dat onder de balustrade door nóg meer gave attracties zijn! Zo is er Catch the Light, waarbij je zoveel mogelijk lichtknoppen in moet drukken binnen een bepaalde tijd en natuurlijk is er de welbekende Wipe out, waarbij je de rondzwaaiende armen moet zien te ontwijken. Favoriet bij de kinderen zijn de Jelly mountain en de Free Jump.Je kunt bij Bounce Valley in Enschede kiezen uit verschillende arrangementen. Wij hadden het Bounce Party Unlimited feestje geboekt en kregen aan het einde onbeperkt pizza en een heerlijke milkshake of Slush Puppie in een bewaarbeker. Ook kun je onbeperkt limonade drinken en krijgt de jarige een leuk cadeautje.Een uur bouncen kan al vanaf € 9,95 p.p. inclusief de speciale sokken. Een Bounce Party is vanaf € 16,95 p.p. te reserveren.

Bounce Valley in Enschede is het derde Airpark in Nederland, na die in Rotterdam en Breda. Zelf ontdekken hoe leuk bouncen is? Naar de website