Keuze uit zoveel leuke (sport)clubjes in Twente
Clubjes

Keuze uit zoveel leuke (sport)clubjes in Twente

Hier vind je een overzicht van leuke clubjes in Twente. Creatief, sportief: vind het clubje dat bij jouw kind past! Voetbal, hockey, paardrijden, dansen, turnen, muziekles, maar ook schermen, theater, rugby, circus en meer!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 93 resultaten
Pagina: 123
totaal 93 resultaten
Pagina: 123

Zoek je een leuke sport of hobby voor je kind in de regio Twente?

In de omgeving van Enschede, Hengelo en Almelo is er heel veel keuze uit leuke sportclubjes & sportlessen voor kinderen: denk aan zwemles, voetbal, tennisles, hockey, ballet, dansles, musical, theater, gym/turnen, judo, karate, yoga en mindfulness voor kinderen. Wist je dat er ook al leuke lessen voor baby’s en peuters zijn? Denk aan peutergym, peuterdans, peuteryoga, babyzwemmen en muziek op schoot.

Ook zijn er in regio Twente heel veel creatieve workshops (naailes, knutselatelier, tekencursussen), muzikale lessen (zangles of leer een instrument: gitaarles, pianoles, blokfluitles) en bijvoorbeeld kookcursussen voor kinderen.

Is jouw kind gek op dieren, de natuur en buitenzijn? Dan kun je je aanmelden bij de scouting, bij de manege om te paardrijden, bij de watersportclub om te leren surfen of zeilen & meer.

Alle leuke clubjes, lessen en workshops voor kinderen in de omgeving van Enschede, Hengelo en Almelo

Op Kidsproof Twente vind je alle leuke sporten en clubjes voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Borne, Rijssen, Haaksbergen en Wierden!